Branschens samlingsplats för verktyg, modeller och metoder för kontraktstillverkning inom Electronic Manufacturing Services (EMS)

QDCP Kund-team

Bakgrund

QDCP är ett koncept ursprungligen utvecklat av Atlas Copco som en tillämpning av SRM – Supplier Relationship Management. QDCP är principen för Inissions samarbete med Atlas Copco. Bakgrunden är att Atlas Copco har varit Inissions kund sedan många år och samarbetet har utvecklats från ren produktion till ett strategiskt partnersamarbete, där Inission är delaktig i Atlas Copcos produkter under hela deras livscykel. Inission har ambitionen att vara ledande i branschen och QDCP-konceptet representerar för oss en tydlig metodik för att på ett strukturerat sätt åstadkomma innovation, utveckling och effektivitet inom området produktion, logistik och sourcing.

SRM är ett synsätt som bygger på att man väljer ut strategiska leverantörer som man samarbetar med på ett sådant sätt att det maximerar värdet av samarbetet. Ett holistiskt synsätt kombinerat med stor transparens och öppenhet kategoriserar samarbetet.

Läs mer?

Tillgång till allt innehåll på webbplatsen under 30 dagar. Lämna ditt namn och din e-post för att läsa vidare.

Besökare
Integritetspolicy *
Vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Länkar

SRM